Maandag - Zaterdag: 8:00 - 21:00

Veel gestelde vragen

Meer informatie? Bel ons!

+31 612 616 245
Maak een afspraak

Om te beginnen controleert ik het gebied dat u wilt laten behandelen op huidbeschadigingen, pigmentaties en te lange haartjes en wordt de huid schoongemaakt.
Op dit gebied wordt een speciaal ontwikkelde gel aangebracht welke verkoelend werkt en een betere geleiding tot stand brengt.
Ieder vakje wordt een korte tijd met een bewegende methode gelaserd, waardoor de warmte geleidelijk wordt opgebouwd
Na de behandeling wordt de gel verwijderd.

Het aantal behandelingen voor laser ontharen dat nodig is, hangt af van het te behandelen gebied, huidskleur, haarkleur en het type beharing. Wanneer de haar in de groeifase zit en met de wortel vastzit in de huid kan deze goed worden behandeld. Omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk. Gemiddeld worden er voor laser ontharen zes- tot acht behandelingen geadviseerd, voor het beste resultaat. Voor een optimaal
resultaat wordt het gelaat om de 4 tot 6 weken en het lichaam om de 6 tot 8 weken behandeld.

Omdat haren in verschillende fases groeien, kunnen deze niet in een keer worden verwijderd. Tussen de behandelingen zit daarom wat tijd. De tijdsduur tussen de behandelingen is gemiddeld tussen de 4 en 8 weken.

Dit verschilt per gebied. Hoe groter het gebied, hoe langer de behandeling duurt. Het behandelen van een bovenlip neemt ongeveer 15 minuten tijd in beslag. Een bikinilijn laser ontharen duurt ongeveer 30 minuten en voor het hele lichaam wordt er 2 uur tijd gereserveerd.

Door deze innovatieve eigenschappen van de Diode ICE Laser laser is de behandeling voor elk huid type geschikt.

Ja, de Diode ICE Laser laser is geschikt voor elk haartype.

De behandeling met de Diode ICE Laser laser is nagenoeg pijnloos.

U begint altijd met een persoonlijke intake gesprek.
Wij bespreken wat u kunt verwachten, hoe de Diode ICE Laser laser zijn werkt doet en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling. Uiteraard zullen we uw eventuele specifieke wensen bespreken en indien gewenst maken wij een behandelplan op maat.

In principe is de behandeling voor iedereen geschikt, wij bespreken dit tijdens het intake ge-sprek. Hierbij is het noodzakelijk dat bij een minderjarige de ouder of verzorger mee komt.

Ja, ook een zongebruinde huid kan worden behandeld met de Diode ICE Laser laser.

Nee, SKIN LASER CLINIC. raadt behandelingen tijdens of net na een zwangerschap af. Dit omdat zwangerschapshormonen het resultaat van de behandeling beïnvloeden. Neem bij vragen over uw specifieke situatie contact met ons op.

Ja! Een behandeling met de Diode ICE Laser laser is volledig veilig.

Een laserbehandeling wordt afgeraden als u:
zwanger bent
borstvoeding geeft
aan epilepsie lijdt
koorts of een infectie heeft
medicijnen gebruikt die uw huid lichtgevoelig maken
ontstekingsremmers slikt
een pacemaker heeft
piercings, tatoeages of een implantaat heeft in het te behandelen gebied
Neem bij vragen over uw specifieke situatie contact met ons op.

SKIN LASER CLINIC. biedt u de service om in termijnen te kunnen betalen. Dit geldt voor vrijwel alle pakketten, niet losse behandelingen. U betaalt in twee termijnen, bij de eerste behandeling de 1e termijn en bij de tweede behandeling de 2e termijn.

Nee, Dit kunnen wij niet doen omdat iedere persoon uniek is.